Health iron Microbiotics

Sophie's verhaal over zwangerschapsvermoeidheid

Pregnancy test  in hand

Terug naar 2020... Ik hoorde dat ik zwanger was op de eerste dag van de lockdown, en een paar dagen later kreeg ik de diagnose COVID-19. Wat een begin van het jaar! Een jaar dat de status quo's heeft opgeblazen - een jaar waar ik besloten had veel dingen anders te doen.

Zoals de meeste vrouwen tijdens de zwangerschap werd ik getroffen door die extreme vermoeidheid, en ondanks goede nachten slapen bleef ik me extreem moe voelen, met een gebrek aan energie, voelde me altijd 'down'. Het enige wat mijn dokter nodig had om de oorzaak van het probleem te achterhalen, was een bloedonderzoek, waaruit bleek dat mijn ijzergehalte te laag was.

Dus moest ik ijzersupplementen gaan slikken. Ik deed het tijdens mijn hele zwangerschap, en om eerlijk te zijn... HET HIELP!

Maar met mijn biotechnologische achtergrond, en mijn hele carrière in de gezondheidszorg, ben ik veel te nieuwsgierig om supplementen te blijven nemen zonder zelf wat onderzoek te doen... Eerst was ik geschokt toen ik besefte dat ijzertekort zoveel mensen treft, het is echt het meest onderschatte nutrient. Tegenwoordig hebben mensen de reflex om magnesium en vitamine C supplementen te nemen, terwijl in veel gevallen een adequate ondersteuning van het ijzergehalte een groot verschil zou maken in hun energieniveau. Toen zag ik tot mijn verbazing hoe vaak darmproblemen en bijwerkingen optreden bij ijzersupplementen (70%)... veroorzaakt door het ijzer zelf, wanneer het in een slechte vorm wordt gebruikt en slecht wordt opgenomen. Het genereert vrije zuurstofradicalen in ons lichaam die ontstekingen veroorzaken en vervolgens het microbioom verstoren.

Geïnspireerd door mijn ervaring (ik realiseerde me 'oh dus er zijn veel mensen die ijzersuppletie nodig hebben zonder het te weten!!) en door de wetenschap en het onderzoek dat beschikbaar is rond ijzertekort, besloot ik dat het tijd was om een betere oplossing te vinden en begon een baanbrekende benadering van ijzersuppletie te ontwikkelen...dat is hoe FERRO FATIGUE REDUX werd gecreëerd, om de behoefte aan een ijzersupplement tegen vermoeidheid aan te pakken en tegelijkertijd ons kostbare microbioom te beschermen!

Telkens als ik me erg moe voel, met moeilijke concentratie, voor een langere periode, weet ik dat het een signaal/alarm van mijn lichaam is, en nu begin ik telkens met een kuur Ferro Fatigue Redux, en ik voel onmiddellijk het verschil in mijn dagelijks leven, met meer energie, het ismijn toverstafje om energiek en geconcentreerd te blijven als drukke ondernemende moeder :).

In de hoop dat mijn ervaring andere mensen kan helpen!

Liefs,

Sophie

 

Ontdek Ferro Fatigue Redux!

Ferro Fatigue REDUX

Normale prijs
€29,95
Aanbiedingsprijs:
€29,95
Normale prijs
€0,00
Pack shot of Ferro Fatigue Redux. Complex of microbiotics, high dose iron, vitamin C, folic acid and calcium. Good for energy levels, digestive comfort, vegans, pregnancy and athletes Ferro Fatigue REDUX